logo2.png
 

Syng-det! turné 2018

 
 
 
BT2B3544_resize.png
 

Lær spennende sanger og sangaktivitet!

Våre dyktige inspiratorer drar landet rundt for å lære bort sine favoritter blant sanger og sangaktiviteter.

KURSSTEDER: Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Tromsø. 
TID: November 2018

Om kursene:

Syng det! er en kursrekke i regi av Musikk i Skolen og Syngende skole. Her får du lære en rekke nye sanger og sangaktiviteter, møte andre som er nysgjerrige på sang, og boltre deg i aktiv sangglede! Innholdet i kursene er det samme, og du velger kursstedet som passer best for deg.

Målgruppe:

Alle som liker å synge eller som helt enkelt har lyst til å lære mer! Dette er spesielt fine kurs for lærere (grunnskole, kulturskole, VGS, lærerutdanning), men også for dirigenter, kirkemusikere og andre som har musikk og sang som en del av sin hverdag.  

 
 

Sted og dato

 
bondeheimen.jpg

Dato: 6. november 2018*
Tidspunkt: 1000 - 1600

Sted: Bondeheimen hotell
Rosenkrantz gate 8, Oslo

kr.sand.jpg

Dato: 20. november 2018
Tidspunkt: 1000 - 1600

Sted: Kristiansand kulturskole
Kongens gate 54, Kristiansand

trondheim.jpg

Dato: 13. november 2018
Tidspunkt: 1000 - 1600

Sted: Byåsen skole
Bøckmans veg 107, Trondheim

tromso.jpg

Dato: 16. november 2018
Tidspunkt: 1000 - 1600

Sted: Kulturskolen/UiT
Krognessveien 33, Tromsø

bergen.jpg
 

Dato: 29. november 2018
Tidspunkt: 1000 - 1600

Sted: Fana kulturhus
Østre Nesttunvegen 18, Bergen

 

* Kurset 5. november i Oslo utgår. Påmeldte deltakere har fått e-post med tilbud om kursplass 6. november.

BT2B3412_resize.jpg
 

Hva lærer du?

På Syng det!-kursene får du synge nytt repertoar sammen med mange andre sangglade pedagoger, korsangere og andre interesserte.

På kurset får du lære deg nye sanger du kan bruke med dine elever/sangere, du får lære deg kortsanger som kan innlæres på gehør og du får også tips til bodypercussion, koreografier samt en god del nyttig metodikk.

Du trenger ikke å ha erfaring fra sangledelse fra tidligere! Dette kurset er nyttig både for den uerfarne og for den erfarne sangeren eller sanglederen. Det er også lov å komme på kurs kun for å få synge og for å rett og slett nyte av fellessang sammen med andre nye og gamle sangervenner!

 

Møt inspiratorene

4208d1_22475685a6c84652b65e3586ce9a1364~mv2.jpg


Inga Sandve
Utdannet pedagog med piano som hovedinstrument fra NMH. Siden 2008 har hun jobbet som dirigent for tre store barnekor i Oslo, og er daglig leder for Sandve musikkskole og FONOKO. Inga har god erfaring innen administrasjon og ledelse i kulturlivet. Hun er styreleder i Ung i Kor nasjonalt, og er sterkt engasjert i barn og ungdom som synger i kor.


Ulrika Bergroth-Plur 2017.jpg


Ulrika Bergroth-Plur
Udannet musikklærer, piano-pedagog og dirigent fra Sibelius-akademiet, og arbeidet i mange år som utøvende dirigent og som rektor for en kulturskole i Finland. Hun har arbeidet med mange kor, og utarbeidet materiell for kor-sangere og dirigenter. Hun har bakgrunn som leder for Konsert-avdelingen Barn og Unge i Rikskonsertene, og er nå daglig leder Musikk i Skolen.

beate.jpg


Beate Børli Løkken
Dirigent, sangpedag og sanger med adjunktutdannelse og bred erfaring innen musikalsk arbeid, både som utøver og pedagog. Beate er en aktiv seminarholder og har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av Sangbanken. I tillegg til utøvende og pedagogisk musikkompetanse har Beate også erfaring fra musikkvitenskapelig retning.


LOGO - SYNG DET.png
silje6.jpg


Silje Worquenesh Ø. Kleiven
Dirigent, komponist, arrangør, sanger, seminarholder og forteller. Silje har utdanning innen musikk-pedagogikk og musikk og helse. Hun er en inspirator for de ulike programmene hos Krafttak for sang, deriblant Syngende skole. I senere tid har hun jobbet med fremmedspråklige, og jobbet med sang og inkludering i ulike prosjekt.


Gunhild G.jpg


Gunhild Gåsvik
Kordirigent og sangpedagog. Hun har bakgrunn som sanger og leder for flere kor og vokalgrupper i ulike aldre. Hun har arbeidet med mange musikalske sjangre, og hatt regi og vokalansvar på en rekke musikaler med barn og ungdom. Gunhild har arbeidet mange år som kultursjef og kulturskolerektor i Gol kommune, og jobber nå i Musikk i Skolen der hun blant annet jobber med Sangbanken.

syngdet-parallax_banner.png